Menu

A Regens Wagner Közhasznú Alapítvány 30 kétágyas vendégszobát üzemeltet elsődlegesen fogyatékos személyek, hátrányos helyzetűek részére, két különálló akadálymentesített, közvetlen vízparti épületben. Minden szoba vizesblokkal ellátott, 12 szoba akadálymentesített. Mindkét épületben egy-egy közös, kerekes székesek által is használható zuhanyzó/WC áll rendelkezésre. Az épületekben közösségi terek, teakonyhák, játékszoba, tornaterem, könyvtár, internet sarok teszi kellemessé az üdülni, pihenni idelátogató vendégek szabadidejét. A parkban grillezéshez, tábortűzhöz alkalmas hely, a gyerekeknek homokozó, hinta létesült. A tornaterem asztali tenisz, csocsó használata vendégeink részére ingyenes.

Külön épületben 100 férőhelyes légkondicionált konferenciaterem teszi lehetővé, hogy a balatoni szezonon kívül is üzemeljen a vendégház.

 

ÁRAINK:

ELŐ- ÉS UTÓSZEZON (JANUÁR-MÁJUS/SZEPTEMBER-DECEMBER)

Kétágyas szobában/fő/éjszaka: 7.200 Ft

Egyágyas szobában/fő/éjszaka: 8.800 Ft

 

FŐSZEZON (JÚNIUS-AUGUSZTUS)

Kétágyas szobában/fő/éjszaka: 7.800 Ft

Egyágyas szobában/fő/éjszaka: 10.200 Ft


Az árak a reggelit tartalmazzák. Csoport és gyermekkedvezmény ( 12 év alatt) igénybe vehető.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.

 

Elérhetőség:

Tel: 06 85 575 953 HÉTKÖZNAPOKON 8.00-16.00 között

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kapcsolattartó: Balla Andrea, Czigány Judit

 Vendégeink visszajelzései:

 

„Nagyon köszönjük ezt a csodálatos pihenést. A személyzet, a recepciós csodálatos emberek. Csodálatosak a szobák, fürdőszoba. Tisztaság van. A ház körüli park is nagyon szép. Felüdülés volt itt lenni.”


 
20181203142208947

Időjárás